Політика конфіденційності
  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Сайт, на якому розміщений курс «Керована медитація» https://filab.company/guidedmeditation (далі - Сайт, Filab) належить ФОП Богачуку Олександру Олексійовичу.

У цій Політиці конфіденційності (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

У випадку виникнення питань щодо Політики конфіденційності просимо звертатися за адресою електронної пошти: hello@filab.company 

  1. ВИДИ ДАНИХ, ЩО ЗБИРАЮТЬСЯ
Filab збирає лише ті персональні дані, які свідомо надаються користувачем як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, зокрема, доступу до курсу «Керована медитація» (далі - Курс). 

Використовуючи сервіси Сайту суб’єкт персональних даних погоджується на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

При використанні Користувачем сервісів Сайту Filab здійснюється обробка таких даних користувача:
  • даних, які Користувач надає при заповненні реєстраційних форм і в процесі користування сервісами;
  • файлів cookie;
  • ір адреси Користувача (унікальний ідентифікатор, який використовується певними електронними пристроями для ідентифікації та обміну даними один з одним в мережі Інтернет);
  • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Звертаємо Вашу увагу, що Filab збирає тільки той обсяг інформації, який потрібен для виконання запиту суб’єкта персональних даних.

На Сайті можна підписатися на безкоштовну розсилку бонусних матеріалів та повідомлення про початок продажу Курсу (далі-розсилка). При підписці на розсилку нам передаються такі дані, як ім’я, адреса електронної пошти та номер телефону.

При підписці на розсилку може зберігатись IP-адреса, дата і час реєстрації. Збір цих даних необхідний для того, щоб відстежити згодом можливі факти зловживання електронною поштою підписника.

Персональні дані, зібрані під час реєстрації для розсилки, використовуються для:
– відправки нашої розсилки;
– інформування про зміни послуги розсилки;
– технічних змін послуги розсилки.

Ми не передаємо третім особам персональні дані, отримані за допомогою послуги розсилки. Користувачі послуги розсилки можуть в будь-який час відмовитися від отримання повідомлень.

Filab не збирає інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

  1. ЦІЛІ ОБРОБКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Персональні дані використовуються для надання Вам можливості користуватися Сайтом, сервісами, доступними на Сайті, а також для обміну інформацією та (або) новинами у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України, в тому числі, але не виключно «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».

  1. СТРОК ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після видалення користувачем свого особистого облікового запису на Сайті, його зібрані персональні дані автоматично видаляються.

  1. ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE
Наш Сайт використовує файли cookies для відокремлення вас від інших користувачів веб-сайту. Завдяки цьому ми в змозі надавати користувачам кращі можливості для роботи з Сайтом, вдосконалювати його та підтримувати заходи безпеки.

Cookie – це текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача (наприклад, комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт). Якщо ви не налаштували свій браузер на блокування cookies, наша система видаватиме cookies коли ви відвідуватимете наш сайт.

Файли cookie можуть бути основними, сторонніми, постійними та сесійними.

Основні та сторонні cookies: cookie є «основним» або «стороннім» залежно від домену, що створює cookie. Основні cookies створюються веб-сайтом, який відвідується користувачем.

Сторонні cookies створюються доменом, відмінним від веб-сайту, на якому знаходиться користувач. Якщо користувач відвідує певний веб-сайт, а інший сайт створює cookie через цей веб-сайт, такий cookie буде стороннім.

Постійні cookies: за допомогою таких cookies веб-сайти запам’ятовують вашу інформацію та налаштування коли ви відвідуєте їх у майбутньому. Вони використовуються для більш швидкого та безперешкодного доступу на сайт. Наприклад, вам не потрібно кожного разу вказувати свій логін.

Сесійні cookies: такі cookies є тимчасовими файлами, вони зберігаються на пристрої Користувача протягом того часу, коли він є на сайті, або ж до моменту вимкнення програмного забезпечення (браузера).

Звертаємо увагу на наступне:
  • дані файлів cookie оновлюються при повторному відвідуванні користувачем Сайту;
  • у більшості випадків, веб-браузер допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої Користувача;
  • відключення cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів по суміжному бізнесу для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Якщо Користувач не погоджується з використанням файлів cookie або навмисно видаляє усі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту Користувачеві буде повторно запропоновано включення та використання файлів cookie.
Інформація про Користувачів, отримана з допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі та є власністю Filab.

  1. ВЗАЄМОДІЯ FILAB З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ
Filab не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних, або у інших випадках, викладених у цій Політиці. Filab розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним частиною, у тому числі, особистих немайнових прав фізичної особи, і тому виконує всі можливі заходи для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Filab.

  1. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Ми вживаємо всі необхідні заходи для збереження безпеки персональних даних, що надаються нам, а тому нами було запроваджено відповідні політики, правила та технічні заходи з інформаційної безпеки для захисту персональних даних від несанкціонованого доступу, неправомірного використання чи розкриття, несанкціонованої зміни чи незаконного знищення або випадкової втрати.

Filab забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Однак, незважаючи на всі зусилля, Filab не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Filab.

  1. ПРАВА СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Суб’єкт персональних даних має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
  1. 1.знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мети їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. 2.отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  3. 3.на доступ до своїх персональних даних;
  4. 4.отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. 5.пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. 6.пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. 7.на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. 8.звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  9. 9.застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. 10.вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. 11.відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. 12.знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. 13.на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Для оновлення, одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Filab відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Filab, будь ласка, звертайтеся в Filab: електронною поштою на hello@filab.company.

9. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ
В цю Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.
Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.